OR

Voorzitter
Hoi, ik ben York Bruijn. Vader van Lily (groep 8), Isen (groep 5) en Cleo (groep 2). Per November 2015 heb ik het voorzitterschap van Elke  vergenomen. Met de verhuizing naar de Campus West zie ik het vooral als mijn taak om er samen met de andere OR leden voor te zorgen dat het eigen karakter van de Wegwijzer behouden blijft op onze nieuwe stek. Heeft u input voor de OR of wilt u eens meekijken bij de OR dan kunt u mij altijd aanspreken. Vanaf het nieuwe jaar zal ik in ieder geval op donderdagen bij school zijn en anders ben ik te bereiken via mail, telefoon of app.

Penningmeester
Mijn naam is Merijn Vogel, vader van Robin in groep 6 en Jamie in groep 2. In het dagelijks leven ben ik IT’er, op dit moment werk ik bij bij NS. Sinds enkele jaren ben ik lid van de ouderraad, waar ik vaak zal fotograferen en de vele activiteiten help organiseren of ondersteunen als penningmeester. In schooljaar 2016-2017 heb ik hulp van Meike en Sebastiaan uit groep 8 bij het maken van foto’s. Ze zijn bij mij te krijgen door me een USB-stick mee te geven.

Secretaris
Hallo, mijn naam is Yvette Zwikker, ik ben inmiddels al weer een hele tijd lid van de ouderraad. Naast het feit dat we een gezellige club ouders zijn, organiseren we ook nog leuke activiteiten voor de kinderen. Ik vind het leuk om hierbij te helpen. Ik ben getrouwd met Henk-Jan en moeder van Iris (voortgezet onderwijs) en van Teun (groep 6). Ik werk als medisch secretaresse bij het secretariaat kindergeneeskunde van het CWZ en in mijn vrije tijd doe ik aan Pilatus en zing ik in een koor.

Lid
Mijn naam is Karin Nieuwenhuizen, moeder van Amélia (groep 5) en Eléna (groep 3). Dit is mijn tweede jaar in de ouderraad en ik heb er weer zin in! Als ZZP-er werk ik vanuit huis als VvE beheerder (informeren, adviseren en administreren voor verenigingen van eigenaars). Mijn vrije tijd breng ik voornamelijk door in de keuken, lekker eten en een boel gezelligheid. Daarnaast speel ik graag gitaar en als het even kan rij ik naar mijn ouders aan de kust. Met de meiden heerlijk uitwaaien en jutten op het strand.

Lid
Nancy Stoots, moeder van Shania (groep 3) en Jamey ( groep 5).

 

NIEUWS

  • GEPLAATST OP 19 SEPTEMBERJuf Marina 25 jaar in het onderwijs.

    A.s. woensdag 25 september vieren wij het onderwijsjubileum van Marina. Marina is al 25 jaar werkzaam in het onderwijs bij Optimus. De laatste jaren bij ons op de Wegwijzer. We gaan juf Marina in het zonnetje setten. 

  • GEPLAATST OP 5 SEPTEMBERJenaplanschool Wegwijzer

    Vanaf augustus zijn wij een officieel erkende jenaplanschool. Het bordje hangt aan de muur en samen met de kinderen hebben wij dit feestelijk onthuld. 

  • GEPLAATST OP 15 JULIVakantie

OPTIMUS SCHOOL


T:
E: