OR

Voorzitter
Hoi, ik ben York Bruijn. Vader van Lily (groep 8), Isen (groep 5) en Cleo (groep 2). Per November 2015 heb ik het voorzitterschap van Elke  vergenomen. Met de verhuizing naar de Campus West zie ik het vooral als mijn taak om er samen met de andere OR leden voor te zorgen dat het eigen karakter van de Wegwijzer behouden blijft op onze nieuwe stek. Heeft u input voor de OR of wilt u eens meekijken bij de OR dan kunt u mij altijd aanspreken. Vanaf het nieuwe jaar zal ik in ieder geval op donderdagen bij school zijn en anders ben ik te bereiken via mail, telefoon of app.

Penningmeester
Mijn naam is Merijn Vogel, vader van Robin in groep 6 en Jamie in groep 2. In het dagelijks leven ben ik IT’er, op dit moment werk ik bij bij NS. Sinds enkele jaren ben ik lid van de ouderraad, waar ik vaak zal fotograferen en de vele activiteiten help organiseren of ondersteunen als penningmeester. In schooljaar 2016-2017 heb ik hulp van Meike en Sebastiaan uit groep 8 bij het maken van foto’s. Ze zijn bij mij te krijgen door me een USB-stick mee te geven.

Secretaris
Hallo, mijn naam is Yvette Zwikker, ik ben inmiddels al weer een hele tijd lid van de ouderraad. Naast het feit dat we een gezellige club ouders zijn, organiseren we ook nog leuke activiteiten voor de kinderen. Ik vind het leuk om hierbij te helpen. Ik ben getrouwd met Henk-Jan en moeder van Iris (voortgezet onderwijs) en van Teun (groep 6). Ik werk als medisch secretaresse bij het secretariaat kindergeneeskunde van het CWZ en in mijn vrije tijd doe ik aan Pilatus en zing ik in een koor.

Lid
Mijn naam is Karin Nieuwenhuizen, moeder van Amélia (groep 5) en Eléna (groep 3). Dit is mijn tweede jaar in de ouderraad en ik heb er weer zin in! Als ZZP-er werk ik vanuit huis als VvE beheerder (informeren, adviseren en administreren voor verenigingen van eigenaars). Mijn vrije tijd breng ik voornamelijk door in de keuken, lekker eten en een boel gezelligheid. Daarnaast speel ik graag gitaar en als het even kan rij ik naar mijn ouders aan de kust. Met de meiden heerlijk uitwaaien en jutten op het strand.

Lid
Nancy Stoots, moeder van Shania (groep 3) en Jamey ( groep 5).

 

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 15 JULIVakantie

 • GEPLAATST OP 24 JANUARIDe wegwijzer wordt een jenaplanschool

  Vanaf  augustus is het officieel. Dan is de oprichtingsfase voorbij en zijn we officieel een jenaplanschool. De laatste jaren hebben we onze school al in stamgroepen ( drie leeftijden bij elkaar) ingedeeld en hebben de leerkrachten de tweejarige post hbo opleiding tot stamgroepleider afgesloten. Je zult merken dat als je
  lees verder …

 • GEPLAATST OP 19 JANUARIOpen dag 26 januari a.s.

  Het is weer zover. Zaterdag 26 januari zetten wij de deuren open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen. We vertellen met veel plezier over ons jenaplanconcept. De leerkrachten vertellen over hun stamgroep en wat nu zo typisch anders is bij ons op school. Ieder mens is uniek en
  lees verder …

OPTIMUS SCHOOL


T:
E: