OR

De ouderraad (OR) ondersteunt het schoolteam bij het onderwijsleerproces. Denk aan hulp bij creatieve activiteiten, begeleiden van excursies en uitstapjes, klassenouders, gast in de klas.

Ook neemt de OR een deel van de organisatie over bij diverse activiteiten en hoogtijdagen op school: Sinterklaasfeest, Kerstviering, Carnaval, Paasviering, schoolreis, sportdag en dergelijke.

De ouderraad kan dit doen dankzij de hulp van andere ouders.

Naast de ouderraad is er ook een versiercommissie die zorgt voor een leuke aankleding van de school.

De ouderraad is een stichting die bestaat uit een vertegenwoordiging van ouders en als zodanig aanspreekbaar voor alle ouders, die een of meerdere leerlingen op de Wegwijzer hebben.

De huidige ouderraad is als volgt samengesteld:

York Bruijn Voorzitter
Merijn Vogel Penningmeester
Karin Nieuwenhuizen Secretaris
Danja Curvers Lid
   

  

 

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 2 DECEMBERSinterklaas op bezoek

  Sinterklaas en hoofdpiet zijn vandaag 2 december op bezoek geweest. Allereerst verraste de Sint ons op het leerplein waar wij rondom de geprogrammeerde legovoertuigen met ons in gesprek gin op gepaste afstand. Een anderhalve meter boks en een anderhalve meter high five hadden ze hiervoor meegenomen. Fijn dat in deze
  lees verder …

 • GEPLAATST OP 11 NOVEMBERDe herfst is er weer….

  . De blaadjes vallen…de vruchten worden geplukt…de natuur bereidt zich voor op de winter en wij gaan op onderzoek uit om dit te verzamelen en goed te bekijken. Zo’n lichtbak helpt ons daar bij.

 • GEPLAATST OP 11 NOVEMBEROp bezoek bij techno promo

  De kinderen van de middenbouw hebben hun jaarlijkse bezoek aan techno promo gehad. Elk jaar weer worden de kinderen in contact gebracht met de wereld van techniek. Samen met de vrijwilligers worden er mooie werkstukken gemaakt.

PC Basisschool De Wegwijzer

Burgemeester Ficqlaan 4
5361 AX Grave

T: 0486-729001 / 06-19426101
E: t.hovens@optimusonderwijs.nl

PC Basisschool De Wegwijzer

Burgemeester Ficqlaan 4
5361 AX Grave
BEL PC Basisschool De Wegwijzer MAIL PC Basisschool De Wegwijzer